patience spelen

 

Welkom op deze site waar je online solitaire kan spelen tegen andere solitaire spelers. Tijdens het spelen kan je ook chatten tegen medespelers dit maakt online solitaire spelen leuk en spannend. Hier kan je solitaire online spelen voor de fun of voor echt geld. Een goede tip is om eerst Solitaire te oefenen voor de fun om het daarna voor echt geld te gaan proberen. Meespelen gaat makkelijk en snel je kunt zo aan een tafel gaan zitten en waarna de spelers op starten moeten klikken hierna gaat Solitaire Multiplayer van start. Deze nieuwe vorm van solitaire is spannend en leuk door de geweldige chat die sinds kort beschikbaar is.

Online leuke patience spellen spelen.

Voor iedereen die nog niet bekend is met solitaire kan hieronder de spelregels van solitaire lezen.

Doel van Solitaire

Alle speelkaarten moeten gestapeld worden op de vier daarvoor bedoelde plekken rechts bovenaan in het spel menu.

Inzetten met Online Solitaire
Inzetten kunnen bij aanvang van het spel zelf bepaald worden. De mogelijke inzetten zijn 10,20 of 50 credits. Je moet uiteraard wel voldoende credits hebben om online te kunnen spelen voor het aantal credits naar keuze. Een speler wint bij iedere kaart die afgelegd wordt respectievelijk 1,2 of 5 credits terug.


Spelverloop van solitaire
De speelkaarten worden door de computer automatisch gedeeld,evenals de zeven vlakken die met kaarten gevuld worden,hiervan zullen alleen de kaarten die bovenaan liggen getoond worden. Alle andere kaarten worden door de computer links bovenaan geplaatst. Van de stapel links bovenaan zullen de kaarten afgenomen worden. Alle vier sorteer stapels rechts bovenaan zullen bij het begin van het spel leeg zijn.


Het is de bedoeling om nu alle kaarten van de afneem stapel op de kaarten in een van de zeven vakken te plaatsen, en hierna deze op de vier plekken rechts bovenaan te plaatsen.Het sorteren van de speelkaarten

Bij solitaire kan iedere kaart die zichtbaar is in een van de vakken gebruikt worden in het spel. De sorteer stapels worden gevormd door kaarten in oplopende volgorde neer te leggen. De volgorde begint bij de Aas. De kaarten worden dus gesorteerd op kleur en soort. Bijvoorbeeld Harten Aas,Harten twee etc. De vakken worden gevormd door kaarten in aflopende afwisselende volgorde te plaatsen ; rode tien,zwarte negen,rode acht etc. Hieronder zie je een voorbeeld over hoe kaarten gesorteerd moeten worden.Voor een nieuwe kaart moet je op de bovenkant van de speel stapel klikken. Er kan nu begonnen worden met het plaatsen van de Azen naar de vrij vakken rechts boven in het speelmenu, en het combineren van kaart kolommen zo zoveel mogelijk gesloten kaarten te openen voordat de kaarten uit de speel stapel gebruikt worden.

Het verplaatsen van kaarten en kaart kolommen
Als je een kaart wil verplaatsen moet je er op klikken en deze slepen naar de gewenste positie. De kaart zal nu direct naar de gewenste positie geplaatst worden.
Klik op de allerhoogste kaart om een gedeelte of kolom te verplaatsen, klik de hoogste kaart aan die je wilt verplaatsen en sleep deze dan naar de gewenste kolom.
Mocht een kolom leeg zijn , dan kan er alleen een Heer of een kolom die met een Heer begint geplaatst worden.

Als je een dichte kaart wilt spelen in een van de kaart kolommen dan zul je die eerst vrij moeten spelen. Dit is mogelijk door de open kaarten naar de sorteer stapel of andere kaart kolom te plaatsen of een positie voor een kaart kolom helemaal vrij te maken.

Gewonnen credits
Zodra je tijdens het solitaire spel klikt op ''Afronden'' zullen je gewonnen credits aan je speelwinst worden toegevoegd. Als dit meer dan 100 credits (10 euro) zijn heb je direct de mogelijkheid om dit uit te laten betalen naar je bank of girorekening.


 
"));